The Looks of Carkani

YOUR WISH, MY COMMAND

Kategori: Allmänt

Jag såg att en läsare undrade om jag kunde ge henne lite personliga tips från Paris och visst kan jag göra det. Nu vet jag inte riktigt vad för tips hon syftar på men jag antar att det är något modevägar, så här kommer det.

#1. Paris är en djungel av allt från klädbutiker till loppmarknader, det finns inget direkt centrum där alla butiker är samlade utan de är istället väldigt utspridda runt om i hela staden, därför slår man aldrig fel med en reseguide eller liknande i handen.

#2. Förutom att besöka exklusiva Haute Couture- butiker ska man försöka sig på så många marknader man bara kan. Det kan vara svårt att hitta, men det är mödan värt. Ett exempel är glassiga Marché de St-Quen.

#3. Det sista och absolut bästa tipset jag kan ge någon som besöker Paris för första gången är definitivt att uppleva staden till fots, men för att göra detta krävs ett par ordentliga skor, inget högklackat här inte. Man kan vara fashionabel och lyxa till det i ett par lågklackade drömmar också!

Jag i Paris. På mig har jag prickig byxdress och skinnjacka från ASOS, oxblodsröda boots second hand, väska second hand och solisar från Ray Ban.